Archive for februari 2011
Smörgåstårta
BÄSTA RECEPTET Minst sagt lite pyssligt men det är det värt! En riktigt god och fräsch smörgåstårta med mycket smak! En återkommande favorit till speciella tillfällen! Och så kan man göra den dan innan! Blir nästan godare ju längre den får stå!
ca 16 bitar
1 formfranska
Fyllning 1: 4 hackade hårdkokta ägg 200 gram finhckade crabsticks 2 dl créme fraise 1 dl majonnäs 1 tsk curry
Fyllning 2: 1 burk röd stenbitsrom 1 dl créme fraise 172 dl majonnäs ½ dl finhackad gräslök – om man vill
Garnering: 1 dl créme fraise blandat med 1 dl majonnäs skalade räkor stenbitsrom finhackad gurka annat tjusigt
Lägg ut skivorna bröd till den storlek du vill ha. På en bricka blir perfekt. Varva lagren med fyllning. Bred på blandningen av créme fraise och majonnäs. Garnera och låt stå ett tag. Med fördel över natten. Klart!
Dela med dig!